LÍNIES D'ACTUACIÓ AVIS Àngels d'Emergències

 

El projecte EMER és conscient de les necessitats especifiques que s’han de cobrir en el col·lectiu de la gent gran o pares d’alumnes dels centres escolars, i, per tant, els seus continguts s’adeqüen també a aquest col·lectiu de la manera més eficient possible.

 

En aquest àmbit, ens concentrem en el disseny d’històries apropiades a través de representacions teatrals d’un nombre reduït de participants, amb un contingut que presenta anècdotes de fets històrics i mítics. Hem de fer-los sentir que la vida segueix, que el coneixement forma part de la protecció d’un mateix i dels més propers.

 

L’objectiu d’“Àngels d’emergència” és principalment fer creure als adults que estan protegits i que la seva autoeficiència és molt important. Per aquesta raó, se’ls faciliten les eines perquè siguin capaços de demanar ajuda de la manera més adequada i en els moments adequats, sempre des de la quietud, la calma i l’esperança optimista que trobaran la solució, per poder restablir i suportar de la millor manera possible una situació crítica.