T’agrada ajudar els altres? T’agradaria ser un dels professionals que transmeten els seus coneixements a través del projecte? T’interessa poder interactuar amb nens, adolescents o gent gran? Et sents identificat amb el projecte EMER? Sigui el que sigui el que et mou, t’oferim la possibilitat de col·laborar amb el projecte de moltes maneres:

VOLUNTARIAT
FES-TE VOLUNTARI 2.0

Amb la teva aportació, podem continuar oferint una formació en emergències a cost zero als col·lectius de la població més vulnerable.

Convertint-te en un soci, t’uniràs a altres persones que, com tu, creuen en la necessitat d’educar mitjançant activitats efectives i innovadores.

Hi ha moltes maneres de poder col·laborar amb nosaltres, una de les quals és la del voluntariat. Ens pots ajudar dedicant-nos una part del teu temps. CONTACTA AMBNOSALTRES!

emer@educaremergencias.org

Internet ens ofereix la possibilitat d’arribar a molts llocs sense ser-hi. Fes-te voluntari per difondre el Projecte a través de les xarxes socials.

emer@educaremergencias.org

Pots col·laborar a través de la teva empresa en els diferents àmbits en els quals treballem: així ens ajudes perquè puguem seguir formant, investigant i també incentives altres empreses a sumar-se al projecte.