LÍNIES D'ACTUACIÓ ADOLESCENTS Les Històries de la Sara

 

El sistema utilitzat per als joves i adolescents es basa en una formació teòrica acompanyada d’un concert musical de joves promeses que interpreten una cançó exclusiva, que explica el cas d’una noia que es diu Sara. La formació es completa amb dinàmiques de coaching.

 

A EMER treballem l’àmbit individual i la consciència de grup. Es tracta de resoldre les emergències amb els recursos propis o amb l’ajuda de l’equip.

 

Les dinàmiques estan especialment dissenyades per oferir eines capaces de gestionar habilitats i emocions. Quan els joves connecten amb els seus potencials i els seus valors,  resolen situacions inesperadament perilloses de manera expressiva i amb molt d’èxit. Salvar una vida és més fàcil del que creiem, quan depèn de nosaltres aportar acció i sentit comú.

 

Gràcies a formadors qualificats i especialistes en coaching es treballen els recursos de l’acció i la confiança enfocats a la presa de decisions en casos d’accidents. Molts accidents, fins ara mortals, poden transformar-se en una simple anècdota si eduquem la nostra societat amb recursos i coneixements propis d’especialistes d’emergències.  

 

A EMER ajuntem Formació, Acció i Emoció a favor de la Salut!